A visszaélés-bejelentések fogadása és kezelése egyszerűen és gyorsan

Egy magyar fejlesztésű szoftver, hogy könnyedén megfeleljen az új EU szabályoknak. 

Azonnal használatba vehető, könnyen kezelhető, átlátható és személyre szabható.

Új EU szabályozás érkezett

Az Európai parlament és a Tanács (EU) 2019/1937 számú Visszaélés-bejelentési irányelve alapján 2022-től visszaélés-bejelentési rendszert kell üzemeltetnie az EU tagállamok érintett szervezeteinek.

Kiket érint?

Érintettek a legalább 10.000 lakosú önkormányzatok, a legalább 50 fős állami gazdasági társaságok, valamint a legalább 250 fős piaci gazdasági társaságok.

2023. december 17-től pedig már a legalább 50 fős, magánkézben lévő gazdasági társaságok is érintettek lesznek a szabályozásban.

Mi a megoldás?

A megoldás egy olyan rendszer használata, mely gyorsan beüzemelhető, egyszerűen kezelhető és iránymutatást ad a felhasználói számára. Nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy eleget tegyen a jogszabályi megfelelésnek.

Mi is a Whisly pontosan?

A Whisly egy modern, könnyen kezelhető, online elérhető rendszer, melyet a visszaélés-bejelentések fogadására és bejelentések kivizsgálásának támogatására fejlesztettünk. A visszaélések bejelentése mellett, számtalan további bejelentéstípus kezelése is képes a szoftver.

Ez egy biztonságos, zárt rendszer, melyen keresztül fogadhatja, kivizsgálhatja és feldolgozhatja a szervezetének szánt bejelentéseket bármely témakörben, szervezetére szabottan, egyedi linken keresztül.

ELŐNYÖK

Miért válassza a Whisly-t?

A Whisly bejelentéskezelő rendszerével elkészítheti egyedi, szervezetére szabott bejelentéstípusait, vagy használhatja előre elkészített mintáink bármelyikét azonnal. 

A szervezetek számára egyedi bejelentő linket biztosítunk, mely felület teljesen testreszabható és brandingelhető, továbbá a különböző felhasználói jogosultságokat támogató rendszernek köszönhetően képes biztosítani azt is, hogy az egyes bejelentésekhez csak az erre jogosultsággal rendelkező, vizsgálatot végző személyek férhessenek hozzá.

A felhasználók munkáját fejlett feladatkezelő rendszerünk segíti azáltal, hogy javaslatot tesz a vizsgálat során elvégzendő feladatokra, emellett iratmintákkal és iratminta kitöltő logikával egyszerűsíti a dokumentumok elkészültét, valamint rendelkezik a CRM rendszerszerekből jól ismert funkciókkal egyaránt.

A fentieken túl, a Whisly használatával a bejelentett visszaélés GDPR megfelelő módon kivizsgálható.

ÁRAZÁS

Mennyibe kerül a Whisly?

A szervezet nagyságától függően 3 csoportra bontottuk a havidíjakat.

Minden csomagunk teljes funkcionalitással vehető igénybe, havidíjas szolgáltatásként.

Nálunk nincs belépési díj, sem egyéb időközben felmerülő díjak.

BLOG

Tudjon meg többet a témáról

KAPCSOLAT

Próbálja ki a Whisly-t!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy Ön is elkezdhesse használni a gyors és gördülékeny visszaélésbejelentés minden előnyét.