A visszaélés-bejelentések fogadása és kezelése egyszerűen és gyorsan

Egy magyar fejlesztésű rendszer, mellyel teljes mértékben megfelel a 2023. évi XXV. számú visszaélés bejelentési törvénynek.

Azonnal használatba vehető, könnyen kezelhető, átlátható és személyre szabható.

Új szabályozás érkezett

A legalább 50 főt foglalkoztató szervezeteknek visszaélés-bejelentési rendszert kell üzemeltetniük.

Kiket érint?

2023. július 24-től érintettek a legalább 50 főt foglalkoztató állami szervek és gazdasági társaságok, valamint a legalább 250 főt foglalkoztató piaci gazdasági társaságok.

2023. december 17-től pedig minden legalább 50 főt foglalkoztató szervezet érintett, függetlenül attól, hogy állami vagy magánkézben van.

2025. január 1. napjától a szabályozás kiterjed a legalább 50 főt foglalkoztató önkormányzati szervekre, valamint a 10 000 főnél több lakosú települések helyi önkormányzataira.

Mi a megoldás?

A megoldás egy olyan rendszer használata, mely gyorsan beüzemelhető, egyszerűen kezelhető és iránymutatást ad a felhasználói számára. Nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy eleget tegyen a jogszabályi megfelelésnek.

Mi is a Whisly pontosan?

A Whisly egy modern, könnyen kezelhető, online elérhető rendszer, melyet a visszaélés-bejelentések fogadására és bejelentések kivizsgálásának támogatására fejlesztettünk. A visszaélések bejelentése mellett, számtalan további bejelentéstípus kezelése is képes a szoftver.

Ez egy biztonságos, zárt rendszer, melyen keresztül fogadhatja, kivizsgálhatja és feldolgozhatja a szervezetének szánt bejelentéseket bármely témakörben, szervezetére szabottan, egyedi linken keresztül.

ELŐNYÖK

Miért válassza a Whisly-t?

A Whisly bejelentéskezelő rendszerével elkészítheti egyedi, szervezetére szabott bejelentéstípusait, vagy használhatja előre elkészített mintáink bármelyikét azonnal. 

A szervezetek számára egyedi bejelentő linket biztosítunk, mely felület teljesen testreszabható és brandingelhető, továbbá a különböző felhasználói jogosultságokat támogató rendszernek köszönhetően képes biztosítani azt is, hogy az egyes bejelentésekhez csak az erre jogosultsággal rendelkező, vizsgálatot végző személyek férhessenek hozzá.

A felhasználók munkáját fejlett feladatkezelő rendszerünk segíti azáltal, hogy javaslatot tesz a vizsgálat során elvégzendő feladatokra, emellett iratmintákkal és iratminta kitöltő logikával egyszerűsíti a dokumentumok elkészültét, valamint rendelkezik a CRM rendszerszerekből jól ismert funkciókkal egyaránt.

A Whisly használatával a bejelentett visszaélés GDPR megfelelő módon kivizsgálható.

Kiemelkedő partnereink:

ÁRAZÁS

Mennyibe kerül a Whisly?

A szervezet nagyságától függően 3 csoportra bontottuk a havidíjakat.

Minden csomagunk teljes funkcionalitással vehető igénybe, havidíjas szolgáltatásként.

Nálunk nincs belépési díj, sem egyéb időközben felmerülő díjak.

BLOG

Tudjon meg többet a témáról

2023. ÉVI XXV. TÖRVÉNY

2023. évi XXV. törvény a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról Közlönyállapot 2023. 07. 24. Az Országgyűlés, elkötelezetten az állami szervek

Tovább olvasom »
KISOKOS_Visszaélés-bejelentés törvény_2023

Visszaélés-bejelentési törvény (2023)

Visszaélés-bejelentési törvény február 28. napján nyújtotta be a Kormány először a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló törvényjavaslatot (továbbiakban: Visszaélés-bejelentési törvény

Tovább olvasom »

KAPCSOLAT

Próbálja ki a Whisly-t!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy Ön is elkezdhesse használni a gyors és gördülékeny visszaélésbejelentés minden előnyét.