Hogyan működik a Whisly?

Website Visual #11.1

Egyedi bejelentő link

A Whisly használói a bejelentéseket egy kifejezetten számukra létrehozott, a szervezet megnevezését is tartalmazó online linken keresztül tudják fogadni. Ezt a linket a hivatalos iratain szerepeltetve megoszthatja munkavállalóival, partnereivel és minden egyéb bejelentésre jogosulttal. A linken keresztül a bejelentés gyorsan és bizalmasan megtehető a nap 24 órájában. A link megosztását követően tehát semmi más dolga, mint fogadni a bejelentéseket és lefolytatni a szükséges vizsgálatokat.

.

Testreszabható bejelentő felület

Alapvető érdek, hogy minden releváns adat begyűjtésre kerüljön a bejelentés során, hiszen ez alapjaiban fogja meghatározni a vizsgálat minőségét is. Ha a bejelentés során a bejelentőtől nem kerül minden szükséges információ beszerzésre, az akár a teljes vizsgálat lefolytatását meghiúsíthatja. Ilyen azonban a Whisly használata során nem fordulhat elő, a bejelentő felületen található kérdéseket ugyanis kifejezetten az egyes bejelentéstípusokhoz szabva találtuk ki, így biztosan minden lényeges információ begyűjtésre kerül.

Website Visual #11.2 (1)

Foglaljon időpontot, hogy tapasztalt kollégánk bemutassa Önnek a visszaélés-bejelentő rendszert és megismertesse a bejelentések kivizsgálásának folyamatával.

Website Visual #11.3 (1)

Egyedülálló feladatkezelő​

A bejelentés megtételét követően a Whisly admin rendszerében automatikusan létrejön egy ügy, illetve ahhoz kapcsolódóan egy minta feladatlista, mely segítséget nyújt a vizsgálatot végző személynek abban, hogy mely feladatok elvégzése szükséges. Az egyes feladatokhoz kapcsolva lehetőség van megjegyzések írására, emlékeztetők beállítására, fájlok és céges levelezőből küldött e-mailek felcsatolására, valamint e-mail küldésre közvetlenül a rendszerből. A Whisly-ben így minden ügyhöz kapcsolódó feladat, határidő és fájl egy helyen kezelhető.

Automatizált iratminták

A Whisly különböző funkcióit azzal a szándékkal alkottuk meg, hogy a vizsgálatot végző személy munkáját minél jobban megkönnyítsük és az esetleges hiányzó tapasztalatot is pótoljuk a szervezetben, ezzel időt és energiát megtakarítva. Ennek érdekében nemcsak a vizsgálat során használható iratmintákkal láttuk el az admin felületet, hanem ezeket a mintákat automatikusan ki is töltjük a Whisly-ben tárolt adatokkal, ezzel is csökkentve a vizsgálathoz szükséges munkaidő ráfordítást. A minta a letöltést követően szabadon formázható és módosítható.

Website Visual #11.4 (1)

Foglaljon időpontot, hogy bemutassuk Önnek a visszaélés-bejelentő rendszert és megismertessük a bejelentések kivizsgálásának folyamatával.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen visszahívást!

KAPCSOLAT

Próbálja ki a Whisly-t!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy Ön is elkezdhesse használni a gyors és gördülékeny visszaélésbejelentés minden előnyét. 

Kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot és mindenben segítségére lesz.