Szervezeti integritási rendszer

Fejlett feladatkezelés​

Mire kínálunk megoldást?

A köztulajdonban álló gazdasági társaságoknak belső kontrollrendszert kell üzemeltetniük a 2009. évi CXXII. törvény alapján. A jogszabály szerint az első számú vezető feladat, hogy kialakítsa ezt a rendszert olyan módon, hogy az minden tevékenységi kör esetében alkalmas legyen az etikai értékek és az integritás érvényesítésének biztosítására, valamint a korrupció és a visszaélés hatékony megelőzésére.

Ennek részét képezi egy bejelentő rendszer kialakítása, mely lehetőséget biztosít az érintettek számára, hogy biztonságos módon bejelentést tehessenek olyan esetben, ha a szervezet integritását sértő cselekményt észleltek. 

Website Visual #9.1

A Whisly rendszere egyszerűen használható az Ön munkavállalói és a bejelentők számára is, az alábbiak szerint:

Beüzemelés akár 2 munkanap alatt!

Biztos jogi megfelelés

Testreszabható felület

Biztonságos bejelentési csatorna

GDPR megfelelő

Automatizált iratminták

Fejlett feladatkezelő

Egyszerű használat

Beüzemelés akár 2 munkanap alatt!

Biztos jogi megfelelés

Testreszabható felület

Biztonságos bejelentési csatorna

GDPR megfelelő

Automatizált iratminták

Fejlett feladatkezelő

Egyszerű használat

Website Visual #9.2

Mit értünk a szervezeti integritás sérelme alatt?

Szervezeti integritást sértő minden olyan esemény, amely a Társaságra vonatkozó jogszabályoktól, valamint a tulajdonos és a társaság vezetői által meghatározott szervezeti célkitűzésektől, értékektől és elvektől, és az azoknak megfelelő működéstől eltér. Integritást sért az a munkavállaló, aki szándékosan, közvetlenül vagy közvetítő útján bármilyen előnyt kér, vagy az előnyt elfogadja, akár a maga, akár egy harmadik személy javára, vagy ilyen előny ígéretét elfogadja azért, hogy cselekedjen vagy tartózkodjon a kötelessége szerinti, vagy a működéssel kapcsolatos cselekvéstől.

Egy rendszer, amellyel megfelelhet valamennyi jogszabálynak!

Whisly, mint belső integritási rendszer

A Whisly rendszeren keresztül a bejelentések nemcsak biztonságosan és a jogszabálynak megfelelően fogadhatók, hanem azok kivizsgálását is támogatja a szoftver többek között a fejlett feladatkezelő és iratminta automatizációs funkcióival.

visszaélés bejelentés

.

Társaságunk ezen felül teljeskörű támogatást nyújt a kontrollrendszer üzemeltetésében és a szükséges szabályozó dokumentumok elkészítésében, melyek lehetnek:

A fentieken túl amennyiben egyéb kapcsolódó dokumentum elkészítésére lenne szükségük, kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen visszahívást!

Bármikor szívesen segítünk, hívja magyar ügyfélszolgálatunkat vagy írjon üzenetet!