Iskolai zaklatás, bántalmazás

Mire kínálunk megoldást?

Bizony, néha a gyerekek rosszindulatúak és gonoszak tudnak lenni egymással, és sajnos a technológia fejlődésének is köszönhetően egyre több gyermekkel fordul elő, hogy iskolai zaklatás áldozata lesz. 

Az iskolai bántalmazás (bullying) online és offline formái (cyberbullying) egyre nagyobb problémát jelentenek a fiatalok körében, mellyel több kutatás is foglalkozott. A HBSC Magyarországra vonatkozó 2017/18-as felmérése szerint az 5. osztályos gyermekek több mint 40%-át érte bántalmazás a megelőző néhány hónapban.

A Whisly rendszere egyszerűen használható az Ön munkavállalói és a bejelentők számára is, az alábbiak szerint:

Beüzemelés akár 2 munkanap alatt!

Biztos jogi megfelelés

Testreszabható felület

Biztonságos bejelentési csatorna

GDPR megfelelő

Automatizált iratminták

Fejlett feladatkezelő

Egyszerű használat

Beüzemelés akár 2 munkanap alatt!

Biztos jogi megfelelés

Testreszabható felület

Biztonságos bejelentési csatorna

GDPR megfelelő

Automatizált iratminták

Fejlett feladatkezelő

Egyszerű használat

Hogyan tud ezen a Whisly segíteni?

Annak a gyermeknek nem tud az intézmény sem segíteni, akiről nem tudja, hogy bullying áldozatává vált, és szüksége van rá. A Whisly ezen azzal segít, hogy egy biztonságos, anonim kommunikációs csatornát biztosít a bejelentő és az intézmény között, melyen keresztül akár a bántalmazott, akár más gyermek, aki észlelte az incidenst, vagy szüleik is jelenteni tudják azt. 

Annak köszönhetően, hogy a bántalmazás ténye a bejelentésen keresztül el tud jutni a pedagógusokhoz, ők szakszerűen megkezdhetik az ezzel kapcsolatos további információk beszerzését, illetve a helyzet kezelését.

Egy rendszer, amellyel segíthet véget vetni a bántalmazásoknak!

Whisly-vel a bullying ellen

A Whisly-n keresztül a bejelentések nemcsak biztonságosan és bizalmasan fogadhatók, hanem azok kivizsgálását is támogatja a rendszer többek között a fejlett feladatkezelő és iratminta automatizációs funkcióival.

stop sign bullying

.

Társaságunk ezen felül teljeskörű támogatást nyújt a kontrollrendszer üzemeltetésében és a szükséges szabályozó dokumentumok elkészítésében, melyek lehetnek:

A fentieken túl amennyiben egyéb kapcsolódó dokumentum elkészítésére lenne szükségük, kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen visszahívást!

Bármikor szívesen segítünk, hívja magyar ügyfélszolgálatunkat vagy írjon üzenetet!