Ötletláda

Mire kínálunk megoldást?

A munkavállalói visszajelzések fontosak nemcsak a gazdasági működés, így például a termelékenység vagy a fejlesztések, hanem a HR vagy az ügyfélkiszolgálás területén is, hiszen a munkavállalók hajtják végre a munkafolyamatokat, ők érintkeznek az ügyfelekkel, ezáltal ők látják a legjobban, hogy a gyakorlatban miken lehetne javítani.

A fejlődés hajtóereje lehet, ha munka során vagy azzal kapcsolatban felmerülő ötleteket, javaslatokat a szervezet összegyűjti és felhasználja a működés hatékonyságának javítására és a munkavállalói elégedettség növelésére.

Website Visual #10.1

A Whisly rendszere egyszerűen használható az Ön munkavállalói és a bejelentők számára is, az alábbiak szerint:

Beüzemelés akár 2 munkanap alatt!

Biztos jogi megfelelés

Testreszabható felület

Biztonságos bejelentési csatorna

GDPR megfelelő

Automatizált iratminták

Fejlett feladatkezelő

Egyszerű használat

Beüzemelés akár 2 munkanap alatt!

Biztos jogi megfelelés

Testreszabható felület

Biztonságos bejelentési csatorna

GDPR megfelelő

Automatizált iratminták

Fejlett feladatkezelő

Egyszerű használat

Website Visual #10.2

Hogyan fejlesztheti szervezetét visszajelzések segítségével?

Ösztönözze munkavállalóit arra, hogy munkájukat „nyitott szemmel” végezzék, és ha akár a saját munkafolyamatok, akár a komplexebb gazdasági tevékenységek kapcsán bármilyen fejlesztési javaslat merül fel bennük, akkor azt jelentsék egyszerűen és könnyen a Whisly-n keresztül.

 

Az így érkező bejelentéseknek nem csak a fogadásában, hanem megoldásában is teljeskörű segítséget nyújtunk azáltal, hogy valamennyi kapcsolódó feladat és kötelezettség egy helyen kezelhető és nyilvántartható az admin rendszerben.

Egy rendszer, amellyel valóban támogathatja a szervezet fejlődését!

Fogadjon visszajelzéseket a Whisly-vel!

visszaélés bejelentés

Fogadjon visszajelzéseket a Whisly-vel!

Az erősödő verseny miatt egyre több vállalat szervezetten gyűjti és elemzi a munkatársak kreatív ötleteit, és hasznosítja az üzleti szempontból ígéretes javaslatokat. Ezáltal a vállalat fejlesztési, innovatív kapacitása nő, a munkavállalók pedig magukénak érezhetik a céget.

visszaélés bejelentés

.

Társaságunk ezen felül teljeskörű támogatást nyújt a kontrollrendszer üzemeltetésében és a szükséges szabályozó dokumentumok elkészítésében, melyek lehetnek:

A fentieken túl amennyiben egyéb kapcsolódó dokumentum elkészítésére lenne szükségük, kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen visszahívást!

Bármikor szívesen segítünk, hívja magyar ügyfélszolgálatunkat vagy írjon üzenetet!