Ötletláda

Mire kínálunk megoldást?

A munkavállalói visszajelzések fontosak nemcsak a gazdasági működés, így például a termelékenység vagy a fejlesztések, hanem a HR vagy az ügyfélkiszolgálás területén is, hiszen a munkavállalók hajtják végre a munkafolyamatokat, ők érintkeznek az ügyfelekkel, ezáltal ők látják a legjobban, hogy a gyakorlatban miken lehetne javítani.

A fejlődés hajtóereje lehet, ha munka során vagy azzal kapcsolatban felmerülő ötleteket, javaslatokat a szervezet összegyűjti és felhasználja a működés hatékonyságának javítására és a munkavállalói elégedettség növelésére.

A Whisly rendszere egyszerűen használható az Ön munkavállalói és a bejelentők számára is, az alábbiak szerint:

Beüzemelés akár 2 munkanap alatt!

Biztos jogi megfelelés

Testreszabható felület

Biztonságos bejelentési csatorna

GDPR megfelelő

Automatizált iratminták

Fejlett feladatkezelő

Egyszerű használat

Beüzemelés akár 2 munkanap alatt!

Biztos jogi megfelelés

Testreszabható felület

Biztonságos bejelentési csatorna

GDPR megfelelő

Automatizált iratminták

Fejlett feladatkezelő

Egyszerű használat

Hogyan fejlesztheti szervezetét visszajelzések segítségével?

Ösztönözze munkavállalóit arra, hogy munkájukat „nyitott szemmel” végezzék, és ha akár a saját munkafolyamatok, akár a komplexebb gazdasági tevékenységek kapcsán bármilyen fejlesztési javaslat merül fel bennük, akkor azt jelentsék egyszerűen és könnyen a Whisly-n keresztül.

 

Az így érkező bejelentéseknek nem csak a fogadásában, hanem megoldásában is teljeskörű segítséget nyújtunk azáltal, hogy valamennyi kapcsolódó feladat és kötelezettség egy helyen kezelhető és nyilvántartható az admin rendszerben.

Egy rendszer, amellyel valóban támogathatja a szervezet fejlődését!

Fogadjon visszajelzéseket a Whisly-vel!

visszaélés bejelentés

Fogadjon visszajelzéseket a Whisly-vel!

Az erősödő verseny miatt egyre több vállalat szervezetten gyűjti és elemzi a munkatársak kreatív ötleteit, és hasznosítja az üzleti szempontból ígéretes javaslatokat. Ezáltal a vállalat fejlesztési, innovatív kapacitása nő, a munkavállalók pedig magukénak érezhetik a céget.

visszaélés bejelentés

.

Társaságunk ezen felül teljeskörű támogatást nyújt a kontrollrendszer üzemeltetésében és a szükséges szabályozó dokumentumok elkészítésében, melyek lehetnek:

A fentieken túl amennyiben egyéb kapcsolódó dokumentum elkészítésére lenne szükségük, kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

vagy

Bármikor szívesen segítünk, hívja magyar ügyfélszolgálatunkat vagy írjon üzenetet!